TN muscle plan

bedrijfs fitness

de voordelen van vitale werknemers

Wij van TN Muscle Plan hebben het bedrijfsfitness-concept geüpdate en zijn met onze eigen versie hiervan gekomen.

Wij zijn al een tijd actief in het bedrijfsfitness en hebben hier zeer goede ervaringen mee.

Wij hebben de faciliteiten om met uw bedrijf in Arnhem of in Duiven in een sportschool te trainen, en wij kunnen op locatie met uw bedrijf trainen zoals buiten of bij uw bedrijf.

Voor bedrijven niet die niet fysiek op locatie kunnen trainen hebben wij al onze ervaring en kennis in onze training-sapp gestopt om zo mensen maximale kwaliteit en coaching aan te kunnen bieden op afstand.

Ons bedrijfsfitness concept werk als volgt:
Wij gaan na een intake met uw personeel aan de slag met op maat gemaakte training schema’s die voor iedereen elke 4 weken persoonlijk op maat worden gemaakt.
Dit trainings- programma kan uw personeel via onze app volgen, de app bestaat uit handige video’s waarbij elke oefening wordt voorgedaan door middel van een video, hierbij staan ook notities over hoe de oefening moet worden uitgevoerd.

hoe gaan wij te werk?

In onze trainings-app staan snelkoppelingen waarbij uw personeel als zij fysieke klachten/zwakke plekken hebben een afspraak kunnen maken bij Fysiotherapie Rijnkade.
Omdat wij een samenwerking verband hebben met Fysiotherapie Rijnkade, kunnen wij met de informatie die wij van de fysiotherapeut krijgen uw personeel maximale begeleiding bieden door met deze informatie hun schema te maken zodat deze volledig aansluit bij hun fysieke klachten/zwakke punten wat natuurlijk zeer bevorderlijk werkt voor de fysieke gezondheid van uw personeel.

Als uw personeel wilt werken aan hun gezondheid kunnen zij via onze app een afspraak maken bij diëtiste Maureen Achtereekte.
Met de informatie die wij vanuit haar krijgen kunnen wij hun schema maken zodat deze volledig aansluit bij hun wensen en voedingsplan, wat resulteert tot maximaal resultaat.

Ook werken wij samen met de 2 grootste bedrijven in hun sector, XXL Nutrition & Muscle meals.
Uw personeel kan via onze app bij deze bedrijven aan de slag gaan met voedingssupplementen en verse sport maaltijden die volledig aansluiten bij hun training.
Om zo het maximale uit zichzelf te halen.

In onze app bieden wij dus alles aan wat met sport te maken heeft, door middel van deze unieke samenwerkingen kunnen wij u en uw personeel maximale begeleiding & coaching aan beiden, wat er voor zorgt dat u en uw personeel maximaal rendement haalt uit uw investering in ons!!

Uw personeel kan ook 24/7 met ons contact opnemen waarbij wij hun kunnen ondersteunen met vragen, hun schema, fysieke klachten en hun voedingsplan.

Dit alles resulteert tot dat uw personeel fysiek maximaal resultaat gaat halen, wat uiteraard zeer bevorderlijk is voor uw onderneming, en ziekte verzuim enorm drukt.

Wilt u aan de slag met bedrijfsfitness van TN Muscle Plan of heeft u vragen hierover? Neem dan contact met ons op en laten wij samen naar de opties voor uw onderneming kijken.