TN muscle plan

Over ons

Onze visie

Wij van TN Muscle Plan zijn een toegewijd team van fitnessprofessionals die zich inzetten om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te creëren.

Onze missie is om u te begeleiden op uw fitness reis, of u nu uw kracht wilt vergroten, uw conditie wilt verbeteren, wilt revalideren van een blessuren, gewicht wilt verliezen of een specifiek trainingsdoel wilt behalen.

Bij TN Muscle Plan geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding.
Onze ervaren trainers staan klaar om u te voorzien van personal training waarbij wij aan gaan met op maat gemaakte trainingsprogramma’s, afgestemd op uw individuele behoeften en capaciteiten.
Wij begrijpen dat iedereen uniek is, daarom passen wij onze aanpak aan op basis van uw doelen, fysieke mogelijkheden en eventuele beperkingen.

Naast het bieden van personal training, hechten wij ook veel waarde aan uw algehele welzijn.
Wij streven ernaar om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren, waarin u gemotiveerd wordt en waar uw individuele vooruitgang wordt gevierd.
Ons doel is niet alleen om u te helpen fysiek sterker te worden, maar ook om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten die u kunt integreren in uw dagelijks leven.

Bij TN Muscle Plan zijn wij trots op onze samenwerkingen met gerenommeerde medische professionals en instellingen, waaronder Fysiotherapie Rijnkade en Vitalys, om u de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden.
Samen streven wij ernaar om uw gezondheid en welzijn te verbeteren, zodat u kunt genieten van een actief en vervuld leven.

Of u nu net begint met uw fitness reis of al ervaring heeft, bij TN Muscle Plan vinden we het een eer om u te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van uw doelen.
Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken en u te helpen de beste versie van uzelf te worden.

onze specaliteiten

medisch fitness

Ben jij aan het herstellen van een blessuren of wil jij preventief aan de slag gaan met zwakke en blessure gevoelig spieren/pezen. 

Dan kunnen wij jou hiermee helpen, onze trainer Niels heeft 4 jaar lang ervaring met herstel trajecten via Fysiotherapie Rijnkade, bij klachten sturen wij dan ook onze cliënten door naar fysiotherapie Rijnkade, ook staat in onze trainings- app een kopje met fysiotherapie waarin u een afspraak kunt inplannen.

personal training

Personal Training is een trainingsvorm die geheel aan uw behoeften en doelstellingen wordt aangepast.
Hierdoor kunt u maximaal rendement uit uw trainingen behalen.

Wil jij nu ook echt nu iets aan jouw gezondheid en conditie gaan doen?  Door middel van Personal training.

Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en laten wij samen kijken naar de opties voor u!

Vitalys

Ontdek de kracht van sporten na een maagverkleining! Bij TN Muscle Plan begrijpen we de meerwaarde van lichaamsbeweging voor onze waardevolle patiënten van Vitalys. Onze op maat gemaakte programma’s helpen hen om spieren op te bouwen, hun stofwisseling te verhogen en een gezond gewicht te behouden. Door te sporten verminderen ze het risico op chronische ziekten en vergroten ze hun zelfvertrouwen. Kies voor een fitter en energieker leven met TN Muscle Plan!