TN muscle plan

personal training

de voordelen van personal training

Ontdek de voordelen van personal training bij TN Muscle Plan, met onze hooggekwalificeerde personal trainers. Profiteer van individuele begeleiding en aandacht, afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Onze trainers bieden expertise in krachttraining, conditieverbetering en gewichtsbeheersing. Geniet van een op maat gemaakt trainingsprogramma en continue motivatie om uw fitnessdoelen te bereiken. Met TN Muscle Plan en onze ervaren personal trainers tilt u uw training naar een hoger niveau en behaalt u maximale resultaten.

1 op 1 training

Ervaar de voordelen van 1 op 1 personal training bij TN Muscle Plan. Met onze individuele begeleiding geniet u van persoonlijke aandacht en op maat gemaakte trainingssessies. Onze deskundige trainers zullen u helpen uw fitnessdoelen te bereiken door middel van gepersonaliseerde workouts, gerichte coaching en voortdurende motivatie. Of u nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of uw algehele conditie wilt verbeteren, met 1 op 1 personal training bij TN Muscle Plan krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft voor maximale resultaten.

duo training

Ontdek de voordelen van duo-personal training bij TN Muscle Plan.
Train samen met een partner en geniet van de voordelen van persoonlijke begeleiding en motivatie. Onze ervaren trainers zorgen voor op maat gemaakte workouts die zijn afgestemd op jullie specifieke doelen en behoeften. Samen kunnen jullie elkaar inspireren, ondersteunen en uitdagen tijdens de trainingssessies. Duo-personal training bij TN Muscle Plan biedt de perfecte combinatie van individuele aandacht en een motiverende trainingsomgeving. Bereik jullie fitnessdoelen samen en ervaar de kracht van duo-personal training.

Wij zijn actief in de omgeving: Arnhem, Velp, Oosterbeek, Rozendaal, Westervoort, Duiven, Loo, Zevenaar en Didam.
Personal training wordt gegeven op de volgende locaties: Sports & Health Rijnkade in Arhnem en IZI Fitness in Duiven.
* Optioneel is personal training aan huis of in de buitenlucht mogelijk.